Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Wintertijd, inbraaktijd. Maak het inbrekers niet te makkelijk

De wintertijd is ingegaan. Waar veel huiseigenaren geen rekening mee houden, is dat wintertijd gelijkstaat aan inbraaktijd. De donkere dagen geven inbrekers meer tijd om ongezien hun slag te kunnen slaan. De hoogste tijd dus voor bewoners om de juiste preventiemaatregelen te nemen om het inbrekers niet te makkelijk te maken.

Donkere Dagen Offensief
Van november tot en met februari vinden jaarlijks de meeste woninginbraken plaats. Met het Donkere Dagen Offensief zet het ministerie van Justitie en Veiligheid, samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), Politiekeurmerk, gemeenten en politiekorpsen, extra in op woninginbraakpreventie. Want elke inbraak is er nog een teveel. De campagne maakt woningeigenaren alert op het verhoogde inbraakrisico in de wintermaanden en het belang van goede beveiliging van de woning.

Veilig wonen is helaas niet meer vanzelfsprekend. ’s Nachts of overdag: inbrekers slaan regelmatig toe. Wie het heeft meegemaakt, weet hoe erg het is. Vernielde ramen of deuren, dierbare spullen gestolen. En het idee dat er iemand bij u binnen heeft rondgespookt. Gelukkig kunt u zelf veel doen om inbraak te voorkomen. Met het inbraakalarmsysteem van Echtveilig wordt uw complete huis of appartement beveiligd tegen inbraak en brand. Bij ongewenst bezoek verjaagt het luid alarm van de ingebouwde sirene al gauw elke ongenode gast uit uw woning. Ook handig: uw systeem laat u weten wie het huis betreedt of verlaat. Zo heeft u dus altijd inzicht. Zijn de kinderen al terug uit school? Uw systeem vertelt het u. Dit alles kunt u simpel online besturen, via uw persoonlijke beveiligingsapp.

Preventieve werking van camerabeveiliging
U kunt uw woning ook beveiligen door middel van camera’s: zo kunt u 24 uur per dag rechtstreeks en live de beelden bekijken op uw smartphone, tablet of computer. Ook kunt u de opgenomen beelden terugkijken zodat u altijd een oogje in het zeil kunt houden. De ighwatch camera’s zijn vandaalbestendig en voorzien van infraroodverlichting of zelfs Nightvision-technologie, zodat zij ook ‘s nachts een helder beeld geven. Altijd perfect zicht op wat er in en rondom uw woning gebeurt – dat noemen we ‘Echtveilig’. Door de preventieve werking van de aanwezige camera’s kunt u al veel problemen voorkomen of juist achteraf oplossen. Mocht de inbreker of dief toch een gok wagen, dan zorgt de camerabeveiliging voor bewijslast. Sterker bewijs is er niet.

Uitnodiging showroom/demoruimte
Wilt u ons beveiligingssysteem live zien werken? Dat kan! Wij beschikken over een hypermoderne en geavanceerde demoruimte en daarom nodigen wij u graag uit om eens te komen kijken naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom.

Echtveilig
Houtkopersstraat 42
3334 KD Zwijndrecht
078 610 5922
www.echtveilig.nl