Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Aanleveren

Een advertentie dient te worden aangeleverd in 300 DPI als PDF-bestand, waarbij de afmetingen van het document gelijk zijn aan het overeengekomen advertentieformaat. Advertentieformaten 2/1 en 1/1 pagina worden aflopend gedrukt en dienen inclusief 3 millimeter afloop te worden aangeleverd. De overige advertentieformaten dienen zonder afloop en snijtekens te worden aangeleverd.

Tekst- en beeldmateriaal aanleveren
Tekst, foto’s en logo’s dienen altijd als losse bestanden aangeleverd te worden. Dit kan in de volgende bestandsformaten:
– Teksten: TXT, DOC of DOCX
– Foto’s: JPEG
– Logo’s en illustraties: EPS of PDF

Opmaak advertenties
Indien u niet beschikt over een advertentie dan kan deze intern worden vormgegeven door ‘Woon in Style’. Wij doen u hiervoor graag een vrijblijvende prijsopgave.

Materiaal van internet
Foto’s gedownload van internet zijn niet altijd geschikt voor plaatsing in ‘Woon in Style’. Het materiaal van stockfotosites is mogelijk wel bruikbaar, maar er dient rekening te worden gehouden met eventueel auteursrecht en/of copyright op de foto.

‘Woon in Style’ kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het gebruik van foto’s en rechten in aangeleverd materiaal. Zet- en drukfouten voorbehouden.

Materiaal aanleveren
Advertentiemateriaal dient vier weken voor verschijningsdatum te worden aangeleverd via adverteren@wooninstyle.nl.

Redactioneel materiaal dient uiterlijk twee weken na reservering advertentieruimte te worden aangeleverd via redactie@wooninstyle.nl.

De redactie van ‘Woon in Style’ behoudt zich het recht om bijdragen en materiaal te redigeren en/of in te korten.

Adverteren
Dennis de Jongste: 06 – 5513 0232
Annette de Keizer: 06 – 3044 7905
adverteren@wooninstyle.nl