Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

WINNEN: Smokey Goodness, BBQ Feast on Fire

Braised Beef Shank, Smoked Caramel Apple Pecal Cobbler. Klinkt lekker hè? Het warme zomerweer komt ons tegemoet. Dan weet je: waar rook is, vind je de barbecue. 

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurantmanager, culinair eindredacteur en avonturier. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Daarnaast werden meerdere Smokey Goodness-boeken uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en zijn er inmiddels meer dan 330.000 (!) exemplaren verkocht.

Van bestseller Smokey Goodness is er nu ‘BBQ Feast on Fire’: hét BBQ-boek voor party’s en feesten. Kerst, koningsdag, of zomaar in de zomer: invite your friends & get your grill on! In Smokey Goodness BBQ Feast on Fire biedt Jord Althuizen je complete BBQ-menu’s. Van Fancy Fire en Veggy Feast tot Smokey Italian en Yankee Classic, alles voor a day to impress. Plus Smokey Showpieces, voor wie gaat voor één all-out Smokey gerecht, en ideeën voor brunch en borrelbites.

Winactie Woon in Style
Barbecueliefhebbers, opgelet! Heb je al trek gekregen? Dat komt goed uit. Woon in Style geeft drie exemplaren van Smokey Goodness, BBQ Feast on Fire weg. Of je nu gevorderd grill master bent – of nog steeds per ongeluk zwartgeblakerde saté op tafel zet. Wij zijn op zoek naar jouw barbecuefoto! Doe mee met onze winactie op Instagram. Upload je foto en tag @WooninStyle.

Foto credit: Remko Kraaijeveld (website)