Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Winkelen op Instagram tijdens lockdown: Willemien en Corneel

In een gezellig dijkpand aan de Ringdijk in Ridderkerk vind je de woonwinkel van Willie Roosenbrand en Cora Aalberts: Willemien en Corneel. Normaal gesproken vind je hen dagelijks in de winkel en adviseren zij met passie en enthousiasme over verf, mooie accessoires en interieurs: “We vinden het belangrijk dat je je thuisvoelt in een huis dat helemaal bij je past.”

Je zult maar net een nieuw huis hebben gekocht, en je hebt inspiratie nodig. Of je hebt gewoon behoefte om je interieur te veranderen. Vanwege de verplichte tijdelijke winkelsluiting, is het voor hen nu lastig om datgene te doen wat zij het liefste doen: advies geven in de winkel. 

Assortiment op Instagram en Facebook
Willie en Cora zochten een alternatieve manier om hun klanten tóch op afstand te kunnen laten winkelen. Op hun Facebook- en Instagramfeed posten zij bijna dagelijks foto’s van producten uit hun assortiment en sfeerfoto’s. “Heb je iets gezien tijdens het scrollen door onze feeds, sla de foto dan even op of maak een screenshot. Stuur ons een privébericht en laat ons weten hoe we je kunnen helpen.”

Bestelling afhalen
Willemien en Corneel is op afspraak geopend voor het afhalen van online bestellingen. Woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend zijn zij van 09.30 tot 13.00 uur aanwezig in de winkel. Krijtverf en Kalkverf (online te bestellen via www.willemienencorneel.nl) worden vanaf 50,00 euro gratis thuisbezorgd.

Willemien en Corneel
Instagram en Facebook
www.willemienencorneel.nl