Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Voorjaarseditie Woon in Style komt eraan!

In mei verschijnt een nieuwe uitgave van Woon in Style, de voorjaarseditie! In al weer de negende uitgave van de wooninspiratieglossy vind je de nieuwste trends op het gebied van huis, tuin en accessoires.

De voorjaarseditie staat in het teken van de lente. We krijgen weer zin om buiten te barbecueën en kijken samen met onze Woon in Style-partners naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huis, tuin en accessoires.

Mogen we bij jou binnenkijken?
Voor onze rubriek ‘Binnenkijken bij’ zijn we op zoek naar bijzondere interieurs. Misschien heb je wel een waanzinnig uitzicht, een huis vol historie of een bijzonder interieur dat je met veel aandacht hebt samengesteld. Groot of klein, het maakt ons niet uit. Of heb je het afgelopen jaar geklust, en ben je trots op het eindresultaat? Deel je foto’s met ons! Neem contact met ons op via redactie@wooninstyle.nl. Wil je adverteren? Stuur dan een e-mail naar adverteren@wooninstyle.nl of neem telefonisch contact met ons op via 078 68 127 33. Woon in Style is een uitgave van Uitgeverij De Brug.

Volg Woon in Style op Instagram en Facebook!