Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Hanneke van Kooten: De kunst is om, met oog voor detail, weloverwogen in te kopen

Trends komen en gaan en natuurlijk volgen wij ze op de voet. Ieder jaar in augustus gaan we op pad om accessoires en hippe producten in te kopen voor het jaar erop. Van al dat moois word ik hebberig en zie ik menig nieuw buitenverblijf helemaal voor me, precies volgens de laatste woonmode. De kunst is om, met oog voor detail, weloverwogen in te kopen.

Maatwerkconstructies in houtbouw
Blokhutten, overkappingen, chalets, veranda’s, buitenverblijven, tuinkamers, houten bergingen, recreatiewoningen, tuinhout, tuinmeubelen, loungesets en andere aanverwante artikelen zijn allemaal opgebouwd in onze overdekte showrooms. Je kunt bij ons terecht voor elk gewenst buitenverblijf, maar waar we binnen onze branche van een trend kunnen spreken, zijn de Maatwerk Constructies Houtbouw. Er is veel vraag naar buitenverblijven die dienstdoen als (tuin)kantoor aan huis, als Bed & Breakfast-verblijf of de salon aan huis. Deze maatwerkconstructies worden veel geleverd en daarna veelal ingericht volgens de allerlaatste woontrends.

De jungletrend blijft nog even
Als je internet raadpleegt, dan spot je vele woontrends. Gelukkig zien we dat de jungletrend een blijvertje is en deze gaat dit jaar verder dan wat plantengroen geclusterd op verschillende plateauhoogten, het mag extremer. Je kunt gerust een wand behangen met een natuurprint waarbij je kiest voor de hippe combinatie van vogels, vlinders, tropische bloemen, palmbomen en uitheemse diersoorten. Je kunt spelen met behang om een tropische sfeer te creëren, maar ook met een uitbundig kleurenpalet kun je veel doen. Goudkleurige accessoires maken het geheel urban-chique. Zo maak jij jouw nieuwe werkplek of gastenverblijf tot een botanische oase en haal je de natuur letterlijk in huis.

Deze woontrend past uitermate goed bij de producten van Van Kooten Tuin en Buiten Leven. We vergroten het woongenot met de mooiste buitenverblijven, van blokhut tot de meest luxe chalets of overkappingen. Kom gerust eens in een vestiging kijken.

Hanneke van Kooten