Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Steel-ART Design: vloeiende overgang tussen binnen en buiten

Metalura Steel-ART Design brengt de steel look uit de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30 weer helemaal terug. Door het verrassende lijnenspel ontstaat een extra ruimtelijk effect en het gebruik van topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign maakt Steel-ART tot een uiterst duurzaam product.

Steel-Art is van 100% ambachtelijke, Nederlands kwaliteit en de steellook glazen wanden zijn toepasbaar in vrijwel iedere situatie. Met Steel-ART glazen wandsystemen sluit je de overkapping of buitenruimte helemaal af, zodat je ook in de wintermaanden van het buitenleven kan genieten.

Spannende roedeverdeling en ranke profielen
De strakke belijning met transparant glas creëert een aangename, natuurlijke lichtinval en zorgt voor een eigentijdse uitstraling, zowel buiten als binnen.

René van Someren, engineer bij Metalura: “Dagelijks zijn we bij Metalura met innovatie bezig. Vormgeving en esthetiek vormen een essentieel onderdeel van onze producten, zo ook bij Steel-ART Design. Zo is het ook mogelijk om te variëren met de roedeverdeling. Door hiermee te spelen, creëren we een uitdagend lijnenspel. We luisteren goed naar de behoeftes van onze klanten. Wat zijn hun wensen en hoe kunnen we die realiseren of zelfs overtreffen.”

Vakmanschap
De unieke Metalura draai- en schuifmechaniek maakt het Steel-ART glazen wandsysteem toepasbaar in vrij wel iedere situatie. René van Someren: “Tijdens de designfase en de productie doen we geen concessies aan het materiaal. We kiezen altijd voor topkwaliteit aluminium dat het glas van 8 mm dik veilig omkadert. Alleen dan kunnen onze klanten 365 dagen per jaar onder alle weersomstandigheden van hun glazen Steel-ART wanden genieten.”

Modern en klassiek, 1001 mogelijkheden
De vraag naar Steel-ART bij Metalura is groot. Steeds meer klanten kiezen voor dit duurzame en mooie product. De glazen wanden zijn nagenoeg onderhoudsvrij, sterk en hebben een zeer lange levensduur. De exclusieve uitstraling van Steel-ART slimme beglazing zorgt voor een meerwaarde van de woning.

Ontdek de mogelijkheden voor uw situatie en bezoek de virtuele showroom van Metalura in Alblasserdam of maak een afspraak voor bij u thuis.

Metalura
Van Hennaertweg 2
2952 CA Alblasserdam
T. 088-1330430
E. slimmeglassystemen@metalura.nl
W. www.metalura.nl