Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Portretje Fotostudio: mooi zoals je bent

Mooi zoals je bent, dat is de rode draad van de portretfoto’s van Anneke Stouthart: “Wie je bent en waar je voor staat vind ik belangrijk. Dat maakt je bijzonder en uniek. Dat is wat je uitstraalt en wat ik vastleg met mijn camera.”

De foto’s helpen je dit speciale moment nog lang te herinneren. Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we samen wat jouw wensen zijn, zodat je foto perfect in je interieur past. Dit kan een foto zijn in fine-art stijl of een foto in zwart-wit. Hiervoor heb ik verschillende kleding en accessoires in mijn studio, zodat iedere foto speciaal wordt.

Voor een fotoshoot met visagie werk ik samen met Ria Kap, een fantastische make-up artist, die al jarenlang in het vak zit. Zij is tevens eigenaresse van VisagieWorkshops.nl in o.a. Rotterdam (@visagieworkshops.nl). Zij weet met de juiste make-up jou nog meer te laten stralen.

Voor de fotoafdruk kun je kiezen uit verschillende afdrukmogelijkheden, bijvoorbeeld dibond of plexiglas voor duurzaam gebruik en extra diepte óf een afdruk op Photo Blocks. Dit is een foto geplakt op een 25 millimeter foamblok. Zo kun je een mooie fotomuur creëren. Het eindresultaat is niet zomaar een foto, maar een kunstwerk aan je muur. Een blijvende herinnering waar je blij van wordt.

Portretje Fotostudio (www.portretjefotostudio.nl)
Instagram: portretjefotostudio.nl