Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Morgana Hendrik-Ido-Ambacht: modernste slaapspeciaalzaak voor goed & gezond slapen

Sinds juni dit jaar is de volledige benedenverdieping van Morgana Hendrik-Ido-Ambacht volledig vernieuwd en voorzien van de modernste technologieën om de klant te kunnen inspireren in de wereld van goed en gezond slapen.

Naast het interieur is ook de collectie ledikanten, boxsprings, dekbedovertrekken en kasten volledig vernieuwd. Veel verschillende stijlen staan nu overzichtelijk gepresenteerd, zodat het voor de klant makkelijk kiezen wordt welke stijl het beste past. Toegevoegd aan het assortiment is het merk ‘Steels & Stockings’ met een schitterende collectie ledikanten, opgebouwd uit natuurlijke materialen.

365 dagen Nachtrustgarantie
Centraal staat bij Morgana de slaaptest waarin de klant binnen acht minuten kan ervaren wat 10 – 15  jaar gezond slapen zou kunnen betekenen. Dit zorgt ervoor dat je de meest persoonlijke slaapoplossing kunt samenstellen – altijd passend binnen het budget van de klant. Uniek daarbij is de 365 dagen Nachtrustgarantie, zodat je na een jaar altijd zeker weet dat de gekochte producten ook daadwerkelijk bij de slaapwensen passen.

Morgana Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 89, Hendrik-Ido-Ambacht
T. 078 68 134 47
E. h.i.ambacht@morgana.nl
W. www.morgana.nl