Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Kansen grijpen in het nieuwe jaar

Wie weleens de showroom van Van Kooten Tuin & Buiten Leven bezocht heeft, zal het beamen: u wordt bij ons met open armen ontvangen. Met een heerlijk kopje dampende koffie en een gezellig praatje met één van onze ervaren verkoopadviseurs voelt u zich direct thuis. Klantvriendelijkheid, een professionele houding en kennis van zaken staan bij ons altijd hoog in het vaandel. Samen met u vinden we gegarandeerd het buitenverblijf dat voldoet aan al uw tuinwensen. Momenteel kunnen we u helaas niet ontvangen zoals u dat van ons gewend bent. Dat betekent echter niet dat we bij de pakken neer gaan zitten!

Professioneel advies in uw eigen huiskamer
Onze verkoopmedewerkers staan namelijk nog steeds voor u klaar. En het mooie is, u hoeft er niet eens het huis voor uit! Via onze website kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken om met één van onze adviseurs te videobellen. Omdat onze verkopers nog steeds zes dagen per week tot uw beschikking staan, is het vinden van een moment dat voor u het beste uitkomt geen enkel probleem. Zij nemen de tijd voor al uw wensen, leiden u rond door onze showroom en werken samen met u alle tuinideeën uit. De koffie zult u ditmaal zelf moeten zetten, maar voor de rest kunt u nog steeds op onze uitstekende service en aandacht voor detail rekenen. Ook gaan bezorging en montage onverminderd door, uiteraard met inachtneming van alle veiligheidsregels.

Thuiswerken zonder afleiding
Zeker in deze tijd, waarin het steeds normaler wordt om thuis te werken en de kinderen les aan huis te geven, is het wel zo fijn om een plekje te hebben waar dit in opperste concentratie kan plaatsvinden. Onze blokhutten en buitenverblijven zijn hier ideaal voor. Veel van onze modellen zijn direct leverbaar en eenvoudig zelf te monteren. Voor u het weet heeft u een heerlijke werkplek in eigen tuin, zonder de afleidingen van het dagelijks leven. Vind uw focus terug en zie hoe uw productiviteit omhoog schiet! Op het moment dat we deze lockdown eindelijk voorgoed achter ons kunnen laten en teruggaan naar het ‘oude normaal’ tovert u uw thuiskantoor eenvoudig om tot een prachtige berging, praktische klusruimte of ideale loungeplek om heerlijk met familie en vrienden te genieten. Zo blijft uw investering in uw tuinuitbreiding zondert twijfel de moeite waard!

Haal het vakantiegevoel naar huis
Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kijken we, samen met u, liever vooruit dan achteruit. Maar of we nu een zorgeloze zomer tegemoet gaan of toch vakantie in eigen land moeten doorbrengen, een tuinverblijf is altijd een goed idee! Want een reisje naar de zon is natuurlijk heerlijk, maar is het stiekem niet veel lekkerder om dat vakantiegevoel naar u toe te halen en de ontspanning in uw eigen tuin op te kunnen zoeken, wanneer u maar wilt? Veel van onze veranda’s, blokhutten, buitenverblijven en kapschuren zijn nu te pre-orderen, waardoor u gegarandeerd deze zomer van uw gloednieuwe tuinverblijf kunt gaan genieten. Het jaar 2021 wordt omringd door vele onzekerheden, maar één ding is wel zeker: Van Kooten Tuin & Buiten Leven is hét adres om al uw tuindromen waar te maken!

Vestiging Numansdorp:
J. van der Heijdenstraat 10
3281 NE Numansdorp
Telefoon: +31 (0) 186-655990

Vestiging Strijen:
Ant. v. Leeuwenhoekstraat 14
3291 CR Strijen
Telefoon: +31 (0)78 674 5736
Let op! Deze vestiging heeft enkel aluminium constructies zoals veranda’s, tuinkamer en carports.