Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Joh.deHeer: toonaangevend in vleugels, piano’s en orgels

Het verhaal van Joh.deHeer Muziekinstrumenten is begonnen in 1898 als specialist in orgels en piano’s. Als toonaangevend bedrijf werd Joh.deHeer het adres voor pianisten en organisten. In de afgelopen 120 jaar is er veel veranderd en heeft de rijke historie bijgedragen aan dat waar Joh.deHeer nu voor staat. De passie voor piano’s en orgels is nog onverminderd en is aangevuld met extra instrumentgroepen die passen binnen het moderne bedrijf dat Joh.deHeer momenteel is.

Assortiment
Bij het samenstellen van het assortiment is bewust gekozen voor topmerken. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij voorop. Of het nu gaat om een luxe akoestische piano, keyboard of akoestische gitaar, u vindt uitsluitend topmerken bij Joh.deHeer. Inmiddels weten klanten uit heel Nederland en België de weg naar de showroom in Sliedrecht te vinden.

De nieuwste trends
Een unieke wending binnen de akoestische piano’s zijn de hybride modellen, welke de beste mogelijkheden bieden van twee totaal verschillende werelden. Op innovatieve wijze wordt een akoestische piano gecombineerd met de mogelijkheden van een digitale piano, waardoor ongekende voordelen binnen handbereik zijn. In eerste instantie is een hybride piano of vleugel een regulier akoestisch instrument. Zolang de elektronica is uitgeschakeld kunt u volledig akoestisch spelen zonder enige concessies. Alle onderdelen en mechanismes zijn zoals gebruikelijk in een piano of vleugel. Door het akoestische systeem niet te blokkeren en het digitale systeem in te schakelen ontstaan fantastische mogelijkheden die nooit eerder zijn vertoond! Hier komt het hybride gedeelte in beeld. Links onder het klavier zit een kastje waarmee het digitale systeem kan worden ingeschakeld. U kunt het digitale systeem op twee manieren gebruiken; puur digitaal of hybride, in combinatie met het akoestische gedeelte. Als u geheel stil wilt spelen via een hoofdtelefoon of op beperkter volume via het luidsprekersysteem kan het akoestische gedeelte worden uitgeschakeld. Ideaal voor als u in alle rust wilt oefenen zonder hiermee uw omgeving te storen.

Piano atelier
Joh.deHeer beschikt over een eigen piano-atelier onder leiding van een gediplomeerd piano technicus. Hier worden instrumenten onderhouden, gerepareerd en gereviseerd. Reparaties worden met de grootste zorg uitgevoerd en geleverd met garantie. Naast reparatie en onderhoud is het ook mogelijk om een Silent Systeem of Lifesaver Systeem in te laten bouwen. U kunt voor alle merken vleugels en piano’s bij Joh.deHeer terecht.

Joh.deHeer Muziekinstrumenten
Leeghwaterstraat 46/47
3364 AE Sliedrecht
www.johdeheer.nl
0184-419611