Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

In beeld: Van Vugt meubel- en interieurbouw

Van Vugt meubel en interieurbouw is een kleinschalig bedrijf voor meubel en interieurbouw in Hendrik-Ido-Ambacht. “Doordat wij klein zijn kunnen wij onze klanten alle aandacht geven die ze nodig hebben. Zo kunnen wij de meubels naar ieders wens maken en zorgen voor unieke producten”, vertelt Leo van Vugt.

“Vanaf het moment dat de klanten contact met ons opnemen gaan wij aan de slag. Wij maken een afspraak om de wensen van de klanten te bespreken. Waarna wij een offerte maken. Als de klant akkoord geeft gaan wij een tekening maken. Zodat ze alvast een beeld krijgen. Daarna gaan wij in onze werkplaats aan de slag. Ieder meubel word met zorg gemaakt. Als de meubels klaar zijn gaan wij deze bij de klanten ter plaatse monteren.”

“Al in mijn kindertijd droomde ik van een eigen interieurbouwbedrijf. In Januari 2010 heb ik deze droom waar kunnen maken. Met de eerste jaren in de crisis was dat wel pittig. Maar gelukkig kwamen daarna betere tijden. Al weer een aantal jaar groeit het bedrijf. Met inmiddels nog 2 mensen die zich voor de 100% voor de zaak inzetten. Wat ik zo mooi aan dit werk vind is dat wij naar de klanten gaan die soms niet eens precies weten wat ze willen en dat we uiteindelijk een prachtig meubel neerzetten. Het mooiste is  als wij weggaan ook de klant dik tevreden is. Dit geeft iedere keer weer een kik. Iedere dag ga ik met veel plezier aan de slag voor onze klanten en hoop dit nog jaren te kunnen doen!”

Van Vugt Meubel en interieurbouw
T. 06-13 43 01 85
W. www.vanvugtmeubeleninterieurbouw.nl