Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Exclusieve buitenverblijven

Exclusieve Buitenverblijven, voor u op maat gemaakt.

Wilt u gedurende het hele jaar buiten genieten van uw nieuwe tuinkamer, prachtige poolhouse, gezellige overkapping of luxe buitenverblijf? Laat u dan verrassen door de mogelijkheden van Heeren van Eijck! Hoe klein of groot uw project ook is wij verzorgen voor u het gehele traject, van ontwerp tot oplevering helemaal volgens uw wens.

Wat u ook zoekt op het gebied van buitenverblijven, wij kunnen u helpen. De passie voor mooie ontwerpen, het persoonlijke contact en het werken met de mooiste materialen maakt dat wij elke dag het allerbeste uit ons werk halen. U ziet dit terug in een prachtig eindresultaat.

Bij Heeren van Eijck nemen wij graag de tijd voor u. Het begint altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij wij uw wensen, ideeën en mogelijkheden in kaart brengen. Wij helpen u bij het maken van keuzes door onze ervaring en kennis. Dit werken wij uit in een 3D-ontwerp zodat u van te voren goed kunt zien wat u als eindresultaat kunt verwachten. Als het ontwerp aan uw verwachting voldoet en de prijs is passend zullen wij starten met het project.

Bij Heeren van Eijck heeft u gedurende het gehele traject één aanspreekpunt, omdat wij vinden dat alleen dan het gewenste eindresultaat behaald kan worden; een kwalitatief en exclusief buitenverblijf voor u op maat gemaakt.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze website of maak nu een vrijblijvende afspraak met één van onze ontwerpers. Het najaar is de perfecte tijd om met elkaar een mooi plan te bedenken. Wij kijken er in ieder geval naar uit om uw droom te verwezenlijken!

www.heerenvaneijck.nl