Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Exclusief buitenverblijf als thuiskantoor?

Werken vanuit huis – er is in het afgelopen jaar meer dan ooit over gesproken. Al dan niet verplicht kiezen velen ervoor om het dagelijkse woon-werkverkeer te verruilen voor een werkplek in huis. De één heeft de beschikking over een studeer- of zolderkamer, terwijl de ander is aangewezen op de keukentafel. Is er in uw woning géén ruimte voor een thuiskantoor, maar heeft u wel de beschikking over buitenruimte? Dan biedt Heeren van Eijck een alternatief: het tuinkantoor.

Wat u ook zoekt op het gebied van buitenverblijven, wij kunnen u helpen. De passie voor mooie ontwerpen, het persoonlijke contact en het werken met de mooiste materialen maakt dat wij elke dag het allerbeste uit ons werk halen. U ziet dit terug in een prachtig eindresultaat.

Bij Heeren van Eijck nemen wij graag de tijd voor u. Het begint altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij wij uw wensen, ideeën en mogelijkheden in kaart brengen. Wij helpen u bij het maken van keuzes door onze ervaring en kennis. Dit werken wij uit in een 3D-ontwerp zodat u van te voren goed kunt zien wat u als eindresultaat kunt verwachten. Als het ontwerp aan uw verwachting voldoet en de prijs is passend zullen wij starten met het project.

Bij Heeren van Eijck heeft u gedurende het gehele traject één aanspreekpunt, omdat wij vinden dat alleen dan het gewenste eindresultaat behaald kan worden; een kwalitatief en exclusief buitenverblijf voor u op maat gemaakt.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze website of maak nu een vrijblijvende afspraak met één van onze ontwerpers. Het najaar is de perfecte tijd om met elkaar een mooi plan te bedenken. Wij kijken er in ieder geval naar uit om uw droom te verwezenlijken!

Heeren van Eijck
Zwijndrecht
T. 078 – 842 66 08
E. info@heerenvaneijck.nl
W. www.heerenvaneijck.nl
Instagram en Facebook