Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Een warm en gezellig thuis: nu belangrijker dan ooit

Thuis is niet zomaar een woord. Het is een gevoel en dit gevoel is tijdens de lockdown en deze donkere winterdagen belangrijker voor ons dan ooit. Een goede aanleiding om het gezellig te maken met diverse woonaccessoires of om juist nu dát droomhuis te creëren, waar u al jaren naar verlangt. Om u op weg te helpen naar een fijn en warm thuis zette ‘t Catshuis een drietal interieurtips op een rij:

1. Voldoende en warme lichtbronnen zijn essentieel voor meer sfeer in huis
Met verschillende soorten kaarsen creëert u al snel een sfeervol en warm interieur. Ook adviseren wij om juist te werken met staande lampen in plaats van hanglampen. Dit zorgt voor een warmer gevoel.

2. Een vloerkleed geeft een huis snel een warme en gezellige uitstraling
In grote ruimten kan het goed werken voor de akoestiek. Daarnaast is een vloerkleed een ideaal middel om een deel van een ruimte af te kaderen. Vloerkleden creëren een luxueuze uitstraling en u kunt ze echt gebruiken als eyecatcher.

 3. Een huis is pas echt een thuis als u zich er comfortabel voelt
Door verschillende soorten kussens en plaids toe te voegen aan uw interieur, van velours tot een grof geweven stof, wordt er een warme en speelse sfeer gecreëerd. Mooi voor het oog, heerlijk comfortabel en gemakkelijk om kleur mee toe te voegen aan interieurs.

Interieuradvies op maat nodig?
Ook tijdens de lockdown staan onze interieuradviseurs voor u klaar. Onze adviseurs komen graag thuis langs met diverse stalen en stoffen. Natuurlijk is het ook mogelijk om online advies te krijgen.

Houd voor inspiratie en leuke accessoires onze Instagram en Facebook goed in de gaten. Ziet u iets leuks voorbij komen? Wij bezorgen de items graag bij u thuis, want juist nu is een gezellig thuis belangrijk.

’t Catshuis
Noordeinde 66
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
T: 010 – 48 37 099
E: info@catshuis.info
W: www.catshuis.info