Het trendy magazine over wonen, interieur, tuinen en design

Echtveilig: een zaak van vertrouwen

Al meer dan 20 jaar is Echtveilig als innovatief beveiligingsbedrijf een grote speler in de regio op het gebied van draadloze beveiligingstechniek. Een hecht en enthousiast team van gespecialiseerde medewerkers zorgt ervoor dat je overal waar je bent, thuis altijd een oogje in het zeil kan houden.

De preventieve werking van camerabeveiliging
“Steeds meer particulieren kiezen tegenwoordig naast een alarmsysteem ook voor beveiligingscamera’s”, vertelt Rolf Blaak. “De afgelopen jaren merken wij een enorme stijging in de vraag naar camera’s. De kwaliteit wordt steeds beter. Denk bijvoorbeeld aan beeld met kraakhelder nachtzicht in kleur. Bij woningen installeren wij camera’s vaak bij de oprit en bij de voor- of achterdeur. Sterker bewijs is er niet. Altijd perfect zicht op wat er rondom uw woning gebeurt, dat noemen wij Echtveilig. Door de preventieve werking van de aanwezige camera`s kunt u al veel problemen voorkomen of juist achteraf problemen oplossen.

Altijd perfect zicht op wat er rondom uw woning gebeurt
Voor iedere klant zoeken we naar een passende beveiligingsoplossing, uiteraard met persoonlijke service. Zo stellen we het nachtzicht altijd nog een keer extra af als het echt donker is. In de showroom van Echtveilig kunnen de medewerkers de laatste technische mogelijkheden demonstreren. Maar de dames van de planning maken ook graag een afspraak op locatie, zodat de situatie ter plekke goed kan worden ingeschat. Zo zorgen we altijd voor een uitgebreid en passend advies.

Bang zijn voor allemaal kabels op de muur of een opvallend apparaat boven de voordeur hoef je echt niet te zijn: camera’s zijn tegenwoordig te leveren in alle RAL-kleuren en kabels worden door de monteurs vakkundig weggewerkt.

Beveiligingscamera’s aan de gevel zorgen voor een extra veiligheid.  Op vakantie kunnen mensen hun huis door middel van de beveiligde mobiele app op afstand in de gaten houden. En ze kunnen erop vertrouwen dat wij 24/7 paraat staan voor onze klanten. “Dat geeft rust,” aldus Rolf Blaak.

Echtveilig
T.078-6105922
E. info@echtveilig.nl
W. www.echtveilig.nl